Grundlovsmøde på Nykøbing F Havn ”Hvordan ser fremtidens havn og bykerne ud?”

Radikale venstre Lolland-Falster inviterer til Havne-vandring med Peter Kapiczynski, projektleder ”Havnen” Guldborgsund kommune, viser os rundt på havnen og fortæller om udviklingsprojektet. 

Herefter holder tidl. MF og EP-kandidat Kathrine Olldag årets Grundlovstale

Vores byer er i hele landet under stort pres af befolkningens ændrede adfærdsmønster, – vi handler mere på nettet, så vi skal gentænke hvordan og til hvad, vi bruger vores by-kerne?

Guldborgsund Byråd har godkendt planerne for ændring af byens struktur med udviklingen af havneområdet fra en aktiv erhvervshavn til et aktivt borgerområde med plads til bibliotek, Borgerservice, hotel, boliger og museum. 

Program:      

 Kl. 10.00 Velkomst v. Forkvinde Radikale Venstre LF, Trine Termann

Kl. 10.15 Havnevandring med projektleder Havnen, Peter Kapiczynski

Kl. 11.30 Grundlovstale af Kathrine Olldag, EP-kandidat og tidl. MF

Vi mødes ved Kartoffelladen Fejøgade 2, 4800 Nykøbing Falster. Der er parkering på pladsen. Arrangementet holdes som en åben frokost-picnic, hvor alle er velkomne. Man medbringer egen madkurv, som vi nyder sammen indendørs i Kartoffelladen, eller udendørs hvis solen skinner. 

Fælleskørsel: Hvis du har brug for hjælp til kørsel/transport, så send mig en besked på mailen eller ring tlf: 60 13 72 92. Vi glæder os til at se dig J

På vegne af Radikale Venstre Lolland Falster
Trine Termann, forkvinde

Skriv en kommentar