Politisk samtalesalon – Velfærdssamfundets afgrænsning eller begrænsning

Søndag den 26. februar holder vi årets første lokale Samtale Salon. Det sker i foreningshuset MO.VE Østre Allé 123, Nykøbing kl. 12.00-14.00.
”Velfærdssamfundets afgrænsning eller begrænsning” er årets første tema.
-med et stadig større tryk på Velfærdssamfundets institutioner, kan man spørge, hvor snitfladen går mellem det offentlige og det private ansvar. Mellem dit og fællesskabets ansvar.
Skal fx alle sundhedsopgaver løses af det offentlige? Hvor går grænsen mellem offentlige og private uddannelsesinstitutioner? Og mange andre spørgsmål…
Da Velfærdssamfundet netop var emnet på det nationale radikale Nytårsstævne, har vi valgt at også vores første Samtalesalon har Velfærdssamfundet, som omdrejningspunkt.
På stævnet var der bl.a. oplæg af Jes Søgaard, professor SDU og Merete Nordentoft professor i psykiatri. Deres oplæg til debat på Nytårsstævnet er vedhæftet den mail, som alle medlemmer har fået tilsendt som inspiration til samtalen.
Du behøver ikke at tilmelde dig, men det vil være skønt at høre mange forskellige stemmer, så emnet kan blive belyst fra forskellige vinkler, til berigelse for alle.
Der er mulighed for at købe drikkevarer i cafeteriaet. MO.VE er det nye foreningshus for idræt i Nykøbing, og er fast klubhus for Nyk FC.

Skriv en kommentar